Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kommer Pepsi Max Cherry till Sverige?

Jag besökte Finland förra veckan och upptäckte att de har Pepsi Max Cherry i sin sortiment. Kommer denna läsk att komma till Sverige också? Den smakade helt underbart!

Visa bästa svaret

Kommentarer

 • hej Hanna,

  Pepsi Max Cherry är inget som PepsiCo eller Carlsberg Sverigen planerar för den närmast kommande tiden i Sverige.

 • Men vad tråkigt att ni inte tänkt sälja Pepsi Max Cherry. Den var verkligen jättegod.

 • Jag är också ett väldigt stort fan av Pepsi Max Cherry. Som jag har förstått nu så finns den i alla de nordiska länderna .... förutom Sverige då! Varför??? Är väldigt tacksam för Pepsi Max ginger, men cherry är strået vassare, så snälla ta in den i Sverige!
 • hej och tack för era inlägg.

  Det är PepsiCo som beslutar vilka sorter som ska finnas i olika länder.
 • Vad tråkigt att pepsi Max cherry inte tas in till Sverige. Hur kommer det sig?
  Alexandra
 • Hej Som vi sagt tidigare så är det inte alltid vi kan påverka Pepsico beslut. Det är de som äger Pepsi och har en plan för hela Europa i vårt fall.
  Jag har skickat frågan vidare för att se ifall vi får något bra svar på varför.
  Ha en trevlig helg,
  Matilda Konsumentservice
 • Ingen ljusning vad gäller Pepsi Max Cherry i Sverige?? Varför fragmentera marknaden så? Våra grannar Danmark o Finland (Norge vet jag inte?) har inga problem att erbjuda Cherry... Ligger allt ansvar hos PepsiCo eller kan ni, Carlsberg,  kanske göra mer för att påverka då grannländernas bryggerier lyckats bättre? Tack o ha d gött!
  Tobias
 • Hej. Pepsi Max Cherry är sååååå god. Köpte med mig en flaska från Finland.
  Hur ser det ut nu? Kommer den att säljas i Sverige?
  Tess
 • Hej, vi har fortfarande inga planer på att lansera Pepsi Cherry, men håll utkik i April för det är andra nyheter på gång !
  Matilda Konsumentservice
 • Hej, vad är orsaken till att ni inte har några planer på att erbjuda Pepsi Max Cherry i Sverige?
  Tess
 • Det är PepsiCo som bestämmer i samråd med Carlsberg Sverige vad som ska lanseras.


  Matilda Konsumentservice
 • Men varför vill ni i Sverige inte lansera?
  Tess
 • Helloj, jag tror vi vet beslutsvägarna vid detta lagen men Tess undrade vad orsaken är? Är det hemligt? Är Danskarna, Finländarna o måhända Norrmännen mer värda? wink Trevlig helg!
  Tobias
 • Några nyheter om detta? Var ju över ett år sedan ni senast fick nobben av PepsiCo att lansera Pepsi Max Cherry i Sverige och nu står vi ju inför vår- och sommarsäsongen är 2018. Säg inte att det blir ytterligare en sommar i Sverige utan Pepsi Max Cherry...??
  Danne
 • Det kommer inte att lanseras någon Pepsi Cherry till sommaren 2018. Det kommer däremot en annan Pepsinyhet i April. Håll utkik !

  Vi baserar våra lanseringar på flera olika parametrar. Bland annat genom att analysera försäljningsstatistik på befintliga produkter på marknaden men också genom konsumentundersökningar där vi frågar våra konsumenter vilka smaker man vill se i vår portfölj.

  I nuläget ser vi inte att det finns en så pass stark och bred efterfrågan på just Cherry-smaken i Sverige ochvi har därför valt att prioritera andra smaker i våra lanseringar.

  Men saker och ting kan alltid ändras och vi är tacksam för all feedback vi får och självklart tar vi med oss det till framtiden!

  Alla era inlägg läses av ansvarig för Pepsi på Carlsberg.

  Tack alla för era frågor och åsikter.
  Matilda Konsumentservice
 • Hej o tack för ett lite mer ingående svar. Men jag har svårt att se att efterfrågan var större o bredare för t. ex. Pepsi Max Ginger innan den lanserades jämfört med Cherry? Men, men så kanske det var...  Hursomhelst, ingen ljusning vad gäller körsbär för 2018 då... så därför är vi ett större gäng som planerar att "importera" pallar från Danmark med den ädla dryck istället. Förmodligen på regelbunden basis tills dess den lanseras i Sverige. Cherry-dryckens makt är stor. Ha det! ;)
  Tobias
 • Jag har skrivit förr och ser att tråden har tagits upp igen! Verkar som om Cherry har en marknad i Sverige om ni bara lyssnar på alla som skriver! Det är absolut den bästa pepsin. Ni borde kanske plocka bort Ginger som ofta säljs med kort datum för lågt pris och satsa på Cherry istället! Varför ska bara våra grannländer få ta del av den goda smaken??? Besviken
  Carola
 • Hittade dem i England och Polen. Kommer även leta i Tyskland. De var slut i butiken vid gränsen till Danmark
  Härlig Pepsi. Lime och Ginger är också bra men Cherry är strået vassare. Hoppas det tänks om....
  Nell
 • Vi är alltid glada när våra konsumenter engagerar sig i våra produkter. Självklart tar vi till oss era åsikter. Just nu har vi fullt upp med lanseringen av Pepsi Max Lime som säljer otroligt bra. Men självklart planerar vi även för framtiden.
  Ansvarig för Pepsi ser alla era åsikter.

  Hoppas ni alla njuter av sommarvärmen i Maj,

  Matilda Konsumentservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.