Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kommer Pepsi Max Cherry till Sverige?

Jag besökte Finland förra veckan och upptäckte att de har Pepsi Max Cherry i sin sortiment. Kommer denna läsk att komma till Sverige också? Den smakade helt underbart!

Visa bästa svaret

Kommentarer

 • hej Hanna,

  Pepsi Max Cherry är inget som PepsiCo eller Carlsberg Sverigen planerar för den närmast kommande tiden i Sverige.

 • Men vad tråkigt att ni inte tänkt sälja Pepsi Max Cherry. Den var verkligen jättegod.

 • Jag är också ett väldigt stort fan av Pepsi Max Cherry. Som jag har förstått nu så finns den i alla de nordiska länderna .... förutom Sverige då! Varför??? Är väldigt tacksam för Pepsi Max ginger, men cherry är strået vassare, så snälla ta in den i Sverige!
 • hej och tack för era inlägg.

  Det är PepsiCo som beslutar vilka sorter som ska finnas i olika länder.
 • Vad tråkigt att pepsi Max cherry inte tas in till Sverige. Hur kommer det sig?
 • Hej Som vi sagt tidigare så är det inte alltid vi kan påverka Pepsico beslut. Det är de som äger Pepsi och har en plan för hela Europa i vårt fall.
  Jag har skickat frågan vidare för att se ifall vi får något bra svar på varför.
  Ha en trevlig helg,
 • Ingen ljusning vad gäller Pepsi Max Cherry i Sverige?? Varför fragmentera marknaden så? Våra grannar Danmark o Finland (Norge vet jag inte?) har inga problem att erbjuda Cherry... Ligger allt ansvar hos PepsiCo eller kan ni, Carlsberg,  kanske göra mer för att påverka då grannländernas bryggerier lyckats bättre? Tack o ha d gött!
 • Hej. Pepsi Max Cherry är sååååå god. Köpte med mig en flaska från Finland.
  Hur ser det ut nu? Kommer den att säljas i Sverige?
 • Hej, vi har fortfarande inga planer på att lansera Pepsi Cherry, men håll utkik i April för det är andra nyheter på gång !
 • Hej, vad är orsaken till att ni inte har några planer på att erbjuda Pepsi Max Cherry i Sverige?
 • Det är PepsiCo som bestämmer i samråd med Carlsberg Sverige vad som ska lanseras.


 • Men varför vill ni i Sverige inte lansera?
 • Helloj, jag tror vi vet beslutsvägarna vid detta lagen men Tess undrade vad orsaken är? Är det hemligt? Är Danskarna, Finländarna o måhända Norrmännen mer värda? 😉 Trevlig helg!
 • Några nyheter om detta? Var ju över ett år sedan ni senast fick nobben av PepsiCo att lansera Pepsi Max Cherry i Sverige och nu står vi ju inför vår- och sommarsäsongen är 2018. Säg inte att det blir ytterligare en sommar i Sverige utan Pepsi Max Cherry...??
 • Det kommer inte att lanseras någon Pepsi Cherry till sommaren 2018. Det kommer däremot en annan Pepsinyhet i April. Håll utkik !

  Vi baserar våra lanseringar på flera olika parametrar. Bland annat genom att analysera försäljningsstatistik på befintliga produkter på marknaden men också genom konsumentundersökningar där vi frågar våra konsumenter vilka smaker man vill se i vår portfölj.

  I nuläget ser vi inte att det finns en så pass stark och bred efterfrågan på just Cherry-smaken i Sverige ochvi har därför valt att prioritera andra smaker i våra lanseringar.

  Men saker och ting kan alltid ändras och vi är tacksam för all feedback vi får och självklart tar vi med oss det till framtiden!

  Alla era inlägg läses av ansvarig för Pepsi på Carlsberg.

  Tack alla för era frågor och åsikter.
 • Hej o tack för ett lite mer ingående svar. Men jag har svårt att se att efterfrågan var större o bredare för t. ex. Pepsi Max Ginger innan den lanserades jämfört med Cherry? Men, men så kanske det var...  Hursomhelst, ingen ljusning vad gäller körsbär för 2018 då... så därför är vi ett större gäng som planerar att "importera" pallar från Danmark med den ädla dryck istället. Förmodligen på regelbunden basis tills dess den lanseras i Sverige. Cherry-dryckens makt är stor. Ha det! 😉
 • Jag har skrivit förr och ser att tråden har tagits upp igen! Verkar som om Cherry har en marknad i Sverige om ni bara lyssnar på alla som skriver! Det är absolut den bästa pepsin. Ni borde kanske plocka bort Ginger som ofta säljs med kort datum för lågt pris och satsa på Cherry istället! Varför ska bara våra grannländer få ta del av den goda smaken??? Besviken
 • Hittade dem i England och Polen. Kommer även leta i Tyskland. De var slut i butiken vid gränsen till Danmark
  Härlig Pepsi. Lime och Ginger är också bra men Cherry är strået vassare. Hoppas det tänks om....
 • Vi är alltid glada när våra konsumenter engagerar sig i våra produkter. Självklart tar vi till oss era åsikter. Just nu har vi fullt upp med lanseringen av Pepsi Max Lime som säljer otroligt bra. Men självklart planerar vi även för framtiden.
  Ansvarig för Pepsi ser alla era åsikter.

  Hoppas ni alla njuter av sommarvärmen i Maj,

 • Hej!
  Några nyheter angående Pepsi Max Cherry? Den måste till Sverige asap
  Josefin
 • Ja jag vet vi lanserar en Lime som folk inte efterfrågat!!! bra ide vafan på riktigt???? visst den va bättre än den vidriga ginger. Jg beställer pepsi max cherry från gottebiten så jag får tag i den på det sättet men nu verkar det slut hos leverantören för dom. Hade ni på riktigt lyssnat på folk så hade ni fattat att den e för jävla god och behöver komma in på marknaden istället för att ta in SKIT som ni inte har en susning om va folk tycker om den. Dom som testat nya smakerna är det 10 pers på carlsberg som smakar och tycker att den va ju ok så vi gör ett försök med sverige. Less blir jag
  anders peterson
 • Hej,
  vi är tacksamma för all feedback vi får och tar med oss detta.
  I nulägget har vi lanserart vår nyhet Pepsi Max Lime som säljer väldigt bra. Återstår att se vilka nya smaker som lanseras i framtiden. Men just för tillfället är det inte så pass stark efterfråga på Cherry-smaken i Sverige.

  Vi önskar er en fin sommar!
  Rudina Konsumentservice
 • Helloj Cherry-älskare o Carlsberg-folk! 😉 Men hur vet ni (Carlsberg) att efterfrågan inte är så stark på Cherry-smak i Sverige? Ni har inte frågat mig! 😉 Var det verkligen större efterfrågan på Ginger eller Lime? Jag har lite svårt att tro det när jag pratat med folk runt om vad de skulle föredra. Lime är absolut bra - men det utesluter väl inte Cherry?  Byt ut Ginger på Cherry så kommer ni med största sannolikhet sälja än mer! 😀 Ha det gött!
  Tobias Nilsson
 • Var iväg till Tyskland i juli och laddade bilen med Cherry som de nu hade laddat nytt i gränsbutiken i Flensburg. Saknar den verkligen här hemma. Tur att vi åker i augusti igen och hoppas då att den finns i butiken för då blir det att ladda igen. Saknar dock 1,5 litersformat.
  Nell
 • Jätte roligt att höra att ni gillar Cherry-smaken. Alla era inlägg läses av ansvarig för Pepsi på Carlsberg.

  Tack för alla era synpunkter och åsikter.

  Vi önskar er en super härlig helg.

  Rudina Konsumentservice
 • Har nu varit i Finland i 3 veckor och hittat Pepsi Max Cherry överallt. Den är grymt god och önskar att den skulle komma till Sverige också. Pepsi Max Lime är supergod också . Men Cherry är ett strå vassare.
  Lilian Andersson
 • Kan tipsa er som älskar cherryn att usagodis.se och cdon säljer det  nu för tiden!!! Så det finns i Sverige. Men pepsi ni själva borde väl förstå att det finns en efterfrågan nu?? Men det är sååååå många som inte ens vet om att cherryn finns ens! Svårt att bygga upp en efterfrågan då
  Elenore
 • Till carlsberg så kan ni ju veta att usagodis eller coopers candy i Stockholm ofta säljer slut på sina pepsi max cherry i butik! Så det finns visst en efterfrågan på den.
  Elenore
 • Väldigt roligt att ni efterfrågar Pepsi Max Cherry. Vi tar till oss alla åsikter.
  Vi får se om detta är något som senare i framtiden kommer att börja produceras hos oss.

  Vi önskar er alla en underbar dag,
  Rudina Konsumentservice
 • Hej!
  Verkar lite konstigt att ni anser att det inte finns någon efterfrågan på Pepsi Max Cherry. Det är ju bara titta i tråden så ser ni att det visst finns. Återförsäljare av denna säljer slut på den fort så det är klart folk vill ha den. Åtminstone betydligt mer än vidriga Ginger. Som någon föregående sa, byt ut Ginger mot Cherry så tjänar ni er en hacka. Alla andra nordiska länder går den ju bra i, har svårt att se att den inte skulle fungera i Sverige också.
  Sluta prata och ta in den...NU!
  Håkan Svanberg
 • Även jag vill ha cherry! Ska nog importera en pall! ;).. Hoppas det lanseras i Sverige snarast.
  Ludvig
 • lovar att max cherry skulle sälja slut långt fortare än lime och ginger. cherry är en smak som få lanserat ordentligt. tragiskt tråkigt att det inte prioriteras i sverige. skulle förmodligen vara enda läsk jag köpte här om den fanns och vet flera vänner som undrar detsamma varför den inte redan kommit.
  David
 • Pepsi max cheery till sverige asap <3
  David
 • Kom precis hem från Polen & köpte Pepsi Max Cherry i Pet i 2, 1.25 & 1 liters pet flaskor...Underbart god för att vara sockerfri & den klart godaste smaken & eftersmaken bland de alternativ Pepsi erbjuder..... Ginger & Lime är ok....men Cherry är hästlängder bättre..... faktum är, första gången jag testade den var jag tvungen att dubbelkolla på flaskan att den verkligen var sockerfri... & det säger ju en hel del om hur bra Pepsi lyckats.  
  Om Carlsberg i Sverige fortsätter att envisas med att inte producera Pepsi Max Cherry.... så fortsätter jag att inköpa den i Polen....men, det hade ju onekligen varit smidigare att kunna göra det i Sverige.
  FrenchMastiff
 • Jag instämmer i kören, att införa Pepsi Max Ginger var väl ändå att skjuta er i huvudet lite? Att den smaken skulle vara mer efterfrågad än Cherry har jag fantastiskt svårt att tro, Ginger reas ständigt ut i flertalet butiker och i de övriga butikerna så är det en liten plats reserverad för just Ginger-smaken. Pepsi Max Lime är jag dock glad över att den dök upp, milsvida bättre än Coca Colas zero lemon. Så jag är med och propagerar här också för Cherry!
  PS: Konkurrenten Coca Cola tog ju tillbaka Cherry av nån anledning va? - nu har den ju sålts i ett antal år också...
  Mats Björkman
 • Jag vill också ha pepsi cherry bara så ni vet, jag dricker mycket pepsi och är 100% säker att cherry kommer sälja mer än ginger.
  Oliver
 • Snälla släpp pepsi max cherry nästa år!! Den är så god!!
  Simon
 • Jag köper Pepsi Max Cherry online men det är omständligt som fan. Vill gärna få hit den "ordentligt". Lime är jättegod och jag köper den ofta, däremot föreställer jag mig att Ginger inte blev någon storsäljare.
  Plocka bort Ginger och ersätt med Cherry, jag lovar att ni kommer sälja bättre av den. Tack!
  Mathias
 • Hej, vi tackar er alla för er positiva feedback på Pepsi Max Cherry.
  Era önskemål läses och har skickats vidare till vår marknadsavdelning.

  VI önskar er alla en super fin helg,
  Rudina Konsumentservice
 • Kom för några dagar sedan tillbaks efter ännu en resa till Polen... inhandlade då 16st 2liters Pepsi Wild Cherry.....hade jag haft mer plats i bilen så hade jag tagit med fler....nu är abstinensen stillad för ett tag....tills nästa resa.
  Hade ju onekligen varit betydligt smidigare att kunnat inhandlat dessa i Sverige.
  FrenchMastiff
 • Wow! Hittade denna sida efter att googlat efter Pepsi Max Cherry i Sverige efter att få hört talas om produkten. Jag kan endast lägga till stort intresse att få in denna I Sverige.
  Staffan Bengtsson
 • Nytt år! Hur ser det ut kommer Pepsi Max Cherry snart?
  Pierre
 • Hej allihopa, hoppas ni haft en bra jul och nyår. Tyvärr finns det inget nytt på denna fråga. Ännu finns det ingen plan på att lansera Pepsi Max Cherry.

  Vi önskar er en god fortsättning på året,
  Rudina Konsumentservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.