Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Finns inte den blå festisen kvar?

Hejsan,
Varför finns inte den blåa festisen kvar (blåbär)?? Ser inga blå drickor på marknaden så varför har inte festis en då för ni brukade ha så coola smaker men inte nu 🙁

Visa bästa svaret

Kommentarer

  • Hej, det är några år sedan den utgick, smaken var guava banana. Vi jobbar ständigt för att utveckla Festissortimentet. Idag har vi 9 olika smaker, en del klassiker som varit med länge och en del nya. Förra året lanserade vi sparkling Festis som vi idag har 3 olika smaker med. Senaste nyheten är Fesstis Peach Icetea och Festis Rasberry Lemon.

    Vi hoppas att du snart hittar en ny favorit så får vi se ifall det kommer några Coola smaker under 20017. Följ gärna Festis i våra sociala medier.

  • Varför kan ni inte bara ha kvar alla de smaker som ni redan har haft. Jag menar det är ju inget krångligt alls att ha ett rullande schema under en vecka på tillverkning av olika smaker.
  • Hej!

    Smaker som utgår gör oftast detta på grund av vikande försäljning. Det är inte hållbart i längden att hålla igång produktion av en produkt som inte säljer tillräckligt bra. Det är bla en fråga om kvalitet när produkten inte går ut från lagret under rimlig tid.

    Vänliga häslningar

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.