Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför har ni socker i Alkoholfri öl ?

Har ni hört talas om "Reinheitsgebot"?

Att TILLSÄTTA raffinerat socker i öl, är ju helt befängt!
Många ölsorter har en högre sötma än snittet, utan att för
den skull förorenats med socker i tillverkningsproceduren.

Den som druckit annat än Pripps Blå, och värdesätter andra
smakegenskaper än sockersötma, vet att så naturligtvis ej är fallet.

Även jag blev väldigt överraskad, efter att ha läst vad Non Alcoholic
egentligen innehåller. Särskilt med tanke på vilka fina ölprodukter ni
i övrigt saluför på den svenska marknaden. Exempelvis den mycket
lyckade "Carlsberg 2,8". Ett öl som med all önskvärd tydlighet visar
att alkoholhalt definitivt icke har med ett gott slutresultat att göra.

Personligen skulle undertecknad aldrig utsätta mig för ett öl som
förstörts genom tillsatt raffinerat socker. Jag vet ju att exempelvis
Harboe ägnar sig åt dylikt i sina tvivelaktiga alster, men att ni på
Carlsberg skulle hemfalla däråt - det trodde jag faktiskt aldrig...

Mvh
Pilsnergubben Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hejsan och tack för ditt inlägg.
    I byggprocessen för Carlsberg Non Alcoholic tillsätter vi en liten del ekologiskt socker för att få en fyllig och välsmakande öl. Mängdmässigt ärdet att jämföra med 1/3 sockerbit per 100ml.

    Om du köper en annan Carlsberg så ingår enbart Vatten, Humle, Malt och Jäst.

    Ha en trevlig dag,
    Matilda Elvesson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.