Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför har ni förändrat 7-up ?

Hej,
Om 7UP är en viktig och god läsk för er, hur kan ni då sluta att tillverka "originalet" med vanligt socker i. Varianten med stevia är enlig mig helt odrickbar. Nu kan man välja mellan 7UP med sötningsmedel (stevia) eller 7UP med sötningsmedel (aspartam). Helt otroligt, hur tänkte ni här?

Christer Hedlund Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • 7UP är ett exempel på PepsiCo nya strategi att prioritera lägre kalorier och lägre sockerhalt utan att påverka smaken som nu lanseras på alla marknader runt om i världen.

  7UP är ett ikoniskt varumärke som funnits i mer än 85 år.Under hela dess historia har PepsiCo strävat efter att förnya sig och samtidigt behålla varumärken - och produkterna – fräscha, och har därför utvecklat ett sätt att leverera den krispiga 7UP-smaken och citron-limefrukten som folk älskar, men med färre kalorier och mindre socker för en bra uppfriskande smak.

  Ha en trevlig helg,
  Matilda


  Matilda Konsumentservice
 • Deras nya strategi att den inte skulle påverka smaken är en lögn som ni borde känna till om ni har smakat på den nya 7-UP.

  Att ni sammarbetar med lögnare är pinsamt eller så är ni bara lättlurade.
  Finns en anledning till varför 7UP i USA inte innehåller stevia! Ta hand om ERAN svenska marknad, det finns redan en light version av 7UP.
  Christer Hedlund
 • Hej, jag förstår din åsikt och tar den till oss.
  Vårat samarbete med PepsiCo fortsätter som vanligt, det är många som gillar deras produkter. 
  PepsiCo är säkra på att konsumenterna över hela världen kommer att fortsätta att dricka 7-up. De gör samma förändring i hela världen och även då i USA.
  De vill bli mer hälsosamma och när de använder Stevia, som kommer från en steviaväxten så minskar dom 7-up med upp till 30 % mindre kalorier än innan genom att ta bort tillsatt socker.
  PepsiCo har som mål att senast år 2025 ska minska kalorier på 2/3 av deras produkter.

  Matilda Konsumentservice
 • Att tillsätta stevia för att minska kalorierna är lysande. Jag kommer inte att få i  mig en enda kalori från 7up hädanefter.
  Patrick
 • Jag håller med föregående. Den nya varianten smakar som light-läsk som är kaloriberikad med socker. Var är logiken i det? Vill ni lura i era kunder sötningsmedel?
  Joel
 • Hej!

  Som du kan läsa i svaret ovan vill Pepsico ständigt sträva efter att leverera hälsosammare drycker, en del i detta är att minska kalorierina i deras produkter genom att ersätta tillsatt socker med stevia. Vi beklagar att detta är en förändring som inte faller alla i smaken och hoppas att du kan hitta en annan favorit bland våra produkter.

  Hör gärna av dig igen om du har fler funderingar.

  Önskar dig en trevlig dag,
  Matilda

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.