Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Finns Vichyvatten på glasflaska?

Hejsan, jag har nu länge jägat efter glasflaskan som numera inte finns kvar, min fråga är om ni kan ta emot en beställning på en eller flera backar? Min sambo är galen i denna och är hjärtkrossat över att det inte finns å köpa i någon butik i hela Gävleborg, jag har tidigare ringt till varenda butik i Gävleborg å hela vägen till Uppsala efter att ha kört till dem närliggandes i Gävle utan lycka..
snälla säg att ni har några backar eller kan tillverka eller har några flaskor kvar!?
Mvh
Linnet.

Kommentarer

 • Hejsan, vi har inte producerat Vichyvatten på rödback på nästan ett år. Vi har inga kvar på lager och jag tror de är slut överallt.
  Vi har exakt samma recept på Vichyvatten som tappas på 33 cl Petflaska. Den ska finnas i de allra flesta butikerna. Jag hoppas att ni hittar den.

  Lycka till, Matilda
 • Jag söker också vichyvatten på glasflaska. Plastflaskan är inte bra.
  Var nyligen hos min kinesiolog, en alternativbehandlare som rekommenderade vichyvatten på GLASflaska eftersom plastflaskorna ger ifrån sig sånt som inte är bra för vare sig vattnet eller våra kroppar.
 • Hej, vi har slutat producera Vichyvatten på glasflaska. Den finns endast att hitta i PET flaska.

  Vänliga Hälsningar,
 • Hej

  Vore ju bra om ni hade börjat med glasflaskor igen, även om det sägs att det är samma i pet , så smakar det bättre på glasflaska.
  vichy vatten e gött

  MvH P-O
  Per-Ola Johansson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.