Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vad är skillnaden mellan Apotekarnes Vintermust och Julmust? Kommer inte julmust finnas kvar?

Hej!

Jag undrar vad som är skillnaden mellan vintermust och julmust? och kommer ni ta bort julmust för alltid....

Mvh

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för att du har hört av dig till oss på Carlsberg, 

  Vi skulle aldrig drömma om att ta bort Apotekarnes Julmust då det är en stark favorit hos många.
  Vintermusten är en must med fyllig smak och mindre sötma. Det är ca 20% mindre socker i Vintermusten till skillnad från Apotekarnes Julmust.
  Vintermusten ersätter Årsmusten (en smaksatt julmust i champagneflaska) som också tappas på en festligare champagneflaska med kork. Den stora skillnaden mellan Vintermust och Julmust är att Vintermusten har toner av kaffe och mörk choklad som ger musten en mörkare karaktär.

  Läs gärna mer här https://carlsbergsverige.se/newsroom/apotekarnes-utokar-mustfamiljen-med-bryggarmust-en-alkoholfri-blandning-av-julmust-och-julol/

  Med vänliga hälsningar,
  (Uppdaterad )
 • Kul att ni inte tar bort julmusten! För som ni säger är den en favorit hos många, men är inte också årsmusten det? Jag hittade den här sidan just för jag undrade vilken smak årets årsmust har, att få höra att den nu bytts ut emot en betydligt sämre produkt är väldigt tråkiga nyheter för hela familjen.

  Det är ett enormt misstag och vi som gillar julmust på riktigt kommer hålla tummarna för att ni återinför årsmusten. Varför inte ha vintermust som en separat produkt? Vad jag minns så flyger flaskorna av hyllorna i butikerna varje år, riktigt trist att inte ha något att se fram emot när man ska köpa julmust varje år. Kanske Nygårda inför något liknande för dom av oss som inte är nöjda med denna förändring.
 • Hej.
  Jag älskar Must (sockerfri), varje Jul och Påsk hamstrar jag flaskor så jag har ett tag. En sommar hade ni till min stora glädje Sommarmust, tyvärr valde ni att inte fortsätta med den.

  Drömmen hade varit om det gått köpa Must året om i stora petflaskor!

  Mvh Conny
 • Hej Conny!

  Tack för att du hör av dig till oss.

  Vi tycker alltid det är roligt när våra konsumenter engagerar sig och det är extra roligt när det kommer in spännande och/eller praktiska förslag till förbättring. Vi tar ditt förslag vidare till berörda funktioner om att återlansera sommarmusten.

  Ha en fortsatt fin dag!
  Adèle Customer Service Agent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.