Till senaste kommentaren

Har ni sponsring när det kommer till events?

Hej Carlsberg, mitt namn är Ajja Artist, 27, Malmö. Vi ska ha en invignings fest på företaget och bjuda in våra kunder. Har ni sponsorering när det kommer till events? Min chef är inte intresserad av eventet, så jag gör det här vid sidan om för JAG tycker det skulle vara kul. Om ni har sponsorering så kan jag maila er mer info om eventet.
Tack, Ajja.Kommentarer

 • Hej Ajja,

  Carlsberg Sverige AB får dagligen många förfrågningar från företag, privatpersoner mfl som önskar sponsring. Vi har ingen möjlighet att vara med på allt. Vi kommer därför framöver att fokusera på de få utvalda samarbetspartners och evenemang som vi redan har avtal med och maximera våra insatser på dessa. Vi har därför valt att inte bidra med gratis dryck till evenemang.
  Vi ger aldrig spons till privatpersoner heller.
  Ni kan läsa mer om sponsring på vår hemsida http://www.okorkat.se/hallbarhet/samhallsengagemang/
 • Hej my name is Juan Pablo and im the owner from Dandy del Sur in Malmö.
  Is a independent streetwear Brand , I do some AW events and Pop up stores in all Malmö and i looking for a sponsor that can help me to continue given a nice moment to my friends and costumers every time that coming to a event. i have allways live music and artist that helping to create a special atmosphere but nothing is complete if we dont have a cold beer to start to enjoy this moments! you know what i mean...
  so if you really want to support a amazing porjekt that grow up very very good please, answer me 😉 thanks a LOT
  JP
 • Hi Juan,
  Thank you for your mail and your inquiry about sponsoring.
  We receive a lot of inquiries from people who want us to sponsor different kinds of projects. Unfortunately we must set a limit, as we can't support them all, and concentrate on those projects we already have. On our home page www.carlsbergsverige.se you can read more about sponsoring from Carlsberg Sweden.
  Have a nice day!
  Best regards  Matilda
 • Hej
  Kan man bli sponsrad med en kyl på ett av våra event ?
  Mvh
  Monica
 • Hej, tyvärr sponsrar vi inte då vi inte har möjlighet att vara med på allt. Vi fokuserar på de utvalda samarbetspartners som vi redan har avtal med.

  Lycka till på ert event,
 • Hej, jag har anordnat ett event den 25 Augusti i Nyköping. Eventet är en Festival/Fest där 3 av sveriges största artister är inbokade (Jireel, Lamix och Diegomami) Åldersgränsen är 18 och alkohol kommer att säljas. Genom ett intressekoll så har jag estimerar att det kommer att komma 500+ gäster. Och nu undrar jag om ni skulle vilja vara vår sponsor under detta event? Detta skulle gynna er med en massa förmåner som tex marknadsföring. Tacksam för snabbt svar!

  Mvh Mahmoud

 • Hej Mahmoud,

  Som vi skrivit lite längre upp får Carlsberg Sverige AB dagligen många förfrågningar från företag, privatpersoner mfl som önskar sponsring. Som sagt har vi ingen möjlighet att vara med på allt och väljer istället att fokusera på de utvalda samarbetspartners och evenemang som vi redan har avtal med.

  Önskar dig stort lycka till med ditt event!

  Vänliga hälsningar,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.