Till senaste kommentaren

Varför har smakfull så lite plats i butiken?

1, Varför är det ingen prisskillnad mellan alkofri öl/alkohaltig öl
2. Varför finns inte alkofria (smakfull) ölen i större än 33:or?
3. När det gäller just "smakfull", som är så fantastisk god, så har den för liten hyllplats i butiken!!... För ofta slut!!... (ICA Söderhamn)

Kommentarer

 • Hej Pelle,
  1. Det finns ett antal faktorer som styr priset, man betalar för smak och kvalitetsupplevelsen, oavsett alkoholhalt. Vi har inget inflytande varken över restauranger eller livsmedelsbutikernas prissättning.
  2. Carlsberg tittar alltid på nya lösningar, produkt, smak och förpackning. Förhoppningsvis kommer det en större flaska i framtiden. Vi har 33 cl då det är störst efterfrågan på den storleken.
  3. Falcon Smakfull är en god öl, perfekt till mat tycker jag själv. Vi kan inte påverka hyllplatsen, det är butiken som bestämmer. Fråga gärna din Ica-butik.
  Ha de gott!


 • Var finns denna produkt - lagerhålles - i Lysekil? I Uddevalla?
  Hasse M.
 • Hej Hasse!

  Tack för ditt mail,

  Jag kan tyvärr inte se vilka butiker som har den i lager just nu men du kan åka till din närmsta butik för att kolla med dem och har dem det inte hemma ska dem kunna beställa det till dig.

  Med vänliga hälsningar,
  Isabella
 • OJ!....vilken förbättring det har blivit. Först blev det dubbla led i hyllan, som därefter åtföljes av extrapris!!... 30:-/6 pack plus pant. Nu kan man ladda svalen i källare fullt ut. Man tackar!!
  Pelle Wannberg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.