Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vi vill ha Shio !

Hej! För många år sen fanns drycken shio, som var helt underbar speciellt Shio persika.
Har nu sett många på olika sociala medier fråga var den tagit vägen, för den försvann bara.
Kommer den någonsin tillbaka?Har provat loka crush och den är inte i närheten av shio
Mvh Samantha
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Samantha,

  Vi valde att lägga ner produktionen av Shio under 2005. Dessvärre har vi inga planer för närvarande att göra en relansering på denna produkt. Vi följer hela tiden upp eventuella efterfrågningar på specifika produkter för att i sin tur se om det är möjligt att lansera en motsvarande produkt. Vi tar in ditt önskemål om Shio och tackar för din feedback.

  Allt gott.
 • Marknaden är nog mogen för Shio.
  Inga färgämnen
  30% mindre socker.

  Dags att prova?
 • Men snälla, ni bara måste börja tillverka Shio igen! Persika smaken speciellt.. <3
 • Nu när det omlanseras läsker hit och dit så saknar jag verkligen Shio persika och jag är nog inte ensam de flesta kommer inte ihåg namnet på drycken men de kommer ihåg smaken. Jag fick googla en stund innan jag kom på stavningen visste att de börja med S och hade mindre socker.
 • Hej. Här är vi ett gäng till som saknar shio persika. Kom att prata om den i helgen när vi testade loka Crush. Kan ni inte gästspela med den iaf. Hade varit så gott!
 • Hej! Vi är ett tjugotal personer i åldrarna 20-40 som mer än allt vill att ni snälla börjar producera shio igen! Helst persika men gärna alla! Vi håller tummar, tår och allt möjligt! Tack på förhand!
 • Vi tackar för era önskningar och skickar detta vidare till Marknadsavdelningen.Vanligtvis så brukar vi inte återlansera drycker som är nedlagda men då Shio är ett varumärke så vet man aldrig.
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.