Pepsi regular med sötningsmedel

Varför har ni börjat använda sötningsmedel i den vanliga pepsin? Sötningsmedel smakar illa och det ska väl vara ett personligt val om man vill dricka lightläsk eller inte?
Christopher Kastelan Levin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Christopher!

  Tack för din fråga.

  Vi ber om ursäkt för att du har haft en otillfredsställande upplevelse med en av våra produkter. Jag kommer självklart meddela berörd avdelning om din feedback.

  Det stämmer att vi nu ändrat receptet på Pepsi Regular.

  Pepsi är ett ikoniskt cola-varumärke som uppfanns redan 1898. Genom historien har man strävat efter att hålla både varumärke och produkt innovativa. Med den här receptförändringen kan vi erbjuda Pepsi-smaken som folk älskar, men med färre kalorier och mindre socker. Vi har jobbat hårt för att säkerställa att det uppdaterade receptet behåller samma goda smak som folk är vana vid.

  Vi har dragit ner mängden tillsatt socker och sötat Pepsi med en blandning av acesulfam K och sukralos, vilket har resulterat i 35% färre kalorier från tillsatt socker.

  Som en del av vår hållbarhetsagenda prioriterar vi färre kalorier och lägre sockerhalt för att hjälpa konsumenter att reducera sitt intag av tillsatt socker. Den här receptförändringen är en del av ett pågående arbete att förbättra näringsinnehållet i hela vårt sortiment.

  Önskar dig en trevlig dag!  Nelli

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.