Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Önskemål: Pommac Light/zero

Tycker väldigt mycket om pommac, speciellt nu på sommaren. Dock hade jag önskat att den kunde finnas utan tillsatt socker, alltså en Light eller zero version. ☺️

Kommentarer

 • Hejsan Lisa,
  Jag blir glad när du gillar våra produkter,  
  precis som du skriver så är lightvarianter populära just nu.
  Jag skickar ditt önskemål vidare till ansvarig för Pommac. Till sommaren är det dock inte aktuellt då det är en lång process att införa en nyhet.

  Önskar dig en härlig sommar,
  Matilda Elvesson
 • Sjukt önskat med pommac zero, kan vara den godaste läsken som kommit ur Sverige men det är tyvärr utdaterat att häva i sig socker och därför är en Zero-variant behövlig.

  mvh Anders
  Anders
 • Pommac Light finns i Finland.
  Tord Olsson
 • Kan bara hålla med föregående talare. Pommac är något som även vi vuxna kan ta till oss, men inte i den översockrade varianten. En light/zeroversion hade varit toppen!
  Petronella Blom
 • Hejsan!

  Mitt namn är Gabriella och jag är diabetiker.
  Något man får skippa direkt när man får en diabetes-diagnos, är alla läskedrycker med socker. Därför är light-läsker och zero-varianter högvilt på marknaden för oss diabetiker. Vi tipsar varandra om när en ny sort kommit via sociala medier och folk kan tänka sig att åka långt bara för att få tag i en sockerfri favorit.

  En Pommac utan socker är något både jag och flera med mig längtar efter. Inte bara diabetiker.
  Det var många år sedan sist jag fick smaka Pommac och det hade varit få underbart att få kunna avnjuta smaken igen i ett sockerfritt alternativ!
  Gabriella Sellman
 • Pommac light fanns ju en gång i tiden. Helt oförklarligt att den försvann för det var inte så stor smakskillnad jämfört med andra andra lightdrycker. Nu är det verkligen i ropet med sockerfria drycker och Pommac borde regera det segmentet!
  Roger
 • Hej, väldigt roligt att hörqa att ni tycker om Pommac och efterfrågar den i light. Vi tar till oss alla åsikter.

  Önskar er en trevlig vecka,
  Rudina Konsumentservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.