Till senaste kommentaren

Jag dricker nästan bara Falcon

Har ni tagit bort Falcon Husmanslager?
Allas smaker är olika, men det är ju en självklarhet att Falcon Husmanslager 3,5 % är den enda vettiga "billiga" ölen som går att köpa i svenska matbutiker, med massor av smak till ett vettigt pris - och alldeles lagom. Den smakar inte internationell blask eller mörkt avloppsvatten.

Kommer ni ta bort koppar från bolaget med ? 🙁

Kommentarer

 • Hejsan, det är alltid tråkigt när ens favoriter försvinner. Men tyvärr får vi lägga ner vissa produkter eftersom det inte är så hög efterfrågan på dom.

  Jag har inte hört något om att Falcon Koppar är på väg att försvinna.
 • Då förstår även jag varför jag inte längre "hittar" just Falcon Husmanlager - kan jag få tips på vilken öl (3,5%) som ligger närmast i smaken som Husmanlager
 • Hej, jag skulle föreslå någon av våra alkoholfria öl.
  Falcon Smakfull är en väldigt likvärdig öl fast alkoholfri.
  Eriksberg Hovmästarlager är lite lite mörkare men en fanstastiskt öl till mat. Även den alkoholfri.
  Sen vill jag slå ett slag för vårens nyhet, det är Eriksberg som vi äntligen har fått på 3,5% och säljs ute i butik nu. Finns i 50 cl burk i 4pack.
  Jag hoppas att du hittar en ny favorit. Lycka till.
 • Lillemor, prova Eriksberg. Den var god och ligger nära husmanslager, jag blev positivt överraskad efter att min (vår) favorit försvunnit! Noterade inte priset, så jag vet inte om den är dyrare eller billigare. Men det blir min mataffärsöl. Tack Matilda för ditt svar, och tack carlsberg för att ni släppt en god öl till matbutikerna. 😀

  Vänligast,

  Patrick Liberg
 • *

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.