Till senaste kommentaren

Kan ni importera Bud Light?

Hej!

Jag har varit i kontakt med Systembolaget och försökt beställa/göra en privatimport av Bud Light (Budweiser Light) men det visar sig omöjligt efter Carlsberg Sverige har hela Anheuser-Busch-portföljen och Systembolaget kan därför bara beställa Bud via er men Bud Light finns inte med i ert sortiment. Jag själv och mina vänner som bott i USA länge skulle gärna vilja ha tag på dessa även nu i Sverige, vad krävs för att ni ska lägga till den som beställningsvara i alla fall? Eller hur ser det ut för er, jag tror nämligen det finns en efterfrågan i Sverige, tror inte ni det?
Med vänlig hälsning,
Hedda Söderström

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din fråga,

  Carlsberg Sverige har inte distribuerat Bud Light sedan 2017.

  Jag får hänvisa er vidare till Systembolagets kundtjänst som hjälper er att besvara frågor gällande privatimport av Bud Light.

  Ni når de enklast på kundtjanst@systembolaget.se

  Ha en fortsatt fin dag,
 • Hej,

  Tack för svar, du menar att vi skall kunna beställa bud ligth på systembolaget nu. Jag hoppar av lycka om det är sant :-) Tack för tips med Pripps
  Somriga Hälsningar//Gunilla
 • Hej!

  Jag kan dessvärre inte svara för huruvida Systembolaget ställer sig till en privatimport av Bud Light. Hänvisar dig vidare till Systembolagets kundtjänst som kan besvara din fråga.
  Önskar dig lycka till i ditt sökande.

  Ha en fantastisk dag,
 • Ta in vita Budweiser!!! De 33 cl burkarna.
  Och bud light gärna
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.