Jag hittade Gammelbrygd i min källare!
Hej!
Hittade ca 10 gammelbrygd i min matkällare.
Den klassiska medskickade öppnaren har årtalet 1994.
Bör jag öppna dem eller kasta dem?
Är de bäst kylda eller varma vid den åldern?
Hittade ca 10 gammelbrygd i min matkällare.
Den klassiska medskickade öppnaren har årtalet 1994.
Bör jag öppna dem eller kasta dem?
Är de bäst kylda eller varma vid den åldern?
Följ inlägget
0
följare
Det är många som kommer att bli avundsjuka. Det är en öl som många saknar.
Hur de smakar nu är svårt att säga, har de stått hyfsat kallt så tror jag att du skulle kunna dricka dom. Jag tycker absolut inte att du ska slänga dom, utan öppna en och en och se ifall de går att dricka.
Du känner direkt på lukten ifall de blivit infekterade. Då luktar de verkligen illa.
I annat fall så tycker jag att du ska smaka. Du har inget att förlora.
Hade det varit en vanlig Lager hade den varit odrickbar men då det är en mörk öl i en mörk flaska så tror jag att det finns en chans att det är drickbar, kanske till och med extra god.
Lycka till.