Till senaste kommentaren

Vart kan jag köpa Falcon Bayerskt lättöl?

Var kan jag köpa en back Falcon Bayerskt lättöl ? Den har försvunnit hos min Hemköpsbutik. 

Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Jan,

  Vi har dessvärre ingen möjlighet att leta upp produkter inom ett specifikt geografiskt område.

  Följande tre kedjor i dagligvaruhandeln har fortfarande rödbacken i sitt sortiment:

  • CityGross
  • Coop
  • Hemköp

  Vår rekommendation är att om du inte skulle finna Falcon Bayerskt på rödback i någon av dessa kedjors butiker är att kolla möjligheten om de kan beställa hem det eftersom de har denna produkt i sitt centrala sortiment.

  Ha en fortsatt trevlig sommar.

 • Hej igen! Fick följande svar från min butik. Falcon lättöl i rödback finns alltså inte längre.

  Tack för ditt mail
  Då vår butikschef är på semester så kan jag svara på detta istället.
  Det stämmer att vi ha rödbackar kvar men tyvärr så finns inget av Carlsberg Rödbackar kvar i sortimentet hos vår grossist Dagab utan bara Spendrups sortiment.
  Det är centralt beslutat att bara detta sortiment skall finnas kvar för man tror att inom en snar framtid så kommer rödbacken att försvinna från butikerna helt och hållet.
  Men så länge jag kan beställa det sortiment som ändå finns kvar så kommer jag att ha backar kvar i butiken för vi säljer rätt mycket ändå trots att Carlsberg inte finns.
  Beklagar att jag inte kunde ge dig ett positivt svar men jag får önska dig en trevlig sommar i alla fall.

  Med vänlig hälsning
  ROGER - DRYCKESANSVARIG

 • I Norrtälje finns det inte FalconBayersk lättöl röd back att få tag på i någon butik Jag trodde att butikerna är till för kunderna och bör hålla ett sortiment som kunden efterfrågar och inte skylla på tung hantering det finns ju glasflaskor med annan öl och högre pris / st så jag förstår inte problemet. 20 öl i back hade ett billigare pris så det är väl där skon klämmer. Hopps ni kan påverka butikerna i Norrtälje att ta in rödbackarna igen annars får man väl dricka vatten
  mvh
  Curt Alge

 • Hej Peter, för ca 1 1/2 år sedan investerade vi i i en ny tappningslinje som tappar returglas, dvs röda och blå backar. Denna linje räknar vi med att den håller i 15-20 år. Vi har i dagsläget inga planer att lägga ner Returglas.
  Dessvärre är det så att vissa kedjor har centralt tagit ett beslut om att inte köpa in Carlsbergs sortiment på returglas. Eller tagit beslut om att sluta att saluföra returglas helt och hållet. Detta kan ni endast påverka om ni ringer direkt till de. Dvs Tex Ica, Axfood.
  Så vi har fortfarande Falcon Bayerskt i vårt sortiment. Bästa tipset är Stora Coop, Coop Forum eller Citygross.
  Lycka till.
 • Finns Falcon bayerskt lättöl på 33 cl burk?
 • Hej, tack för din fråga.
  Falcon Bayerskt 2.1% finns endast som glasflaska. Falcon Bayerskt 2.8% finns i 50cl burk. Tyvärr finns de inte i 33cl burk.

  Trevlig Helg,

 • Som dricka till maten hade 33 cl 2,1 % på burk varit utmärkt
 • Hej!

  Nu har det gått 2 år sedan jag skrev till er. Jagade då Falcon Bayersk Lättöl i back i Göteborgsområdet. Har nu handlat den hos Bonum i Gråbo under två år, men senast jag var där hade den försvunnit där också. Mitt nödrop: Varför är det så svårt att få tag i Sveriges godaste lättöl. Tacksam för tips, om var jag hittar denna klassiker i Göteborg med omnejd. / Jan
 • Hej Jan, tack för din fråga. Falcon Bayerskt i glasflaska är en populär dryck vilket ibland medför till att den kan vara svår att få tag i.
  Centrallagren för Coop, Bergendahls och Axfood har denna produkt i sitt sortiment.

  God jul,
 • Om centrallagren har den, varför svarar de i butikerna COOP och Hemköp i Mölnlycke, att de inte kan få tag i Bayerskt på rödback, när de har andra märken på back. Det borde ligga i Carlsbergs intresse att hjälpa oss köpare med att hitta er öl ute i handeln. Det är den värd.
 • Hej igen, under sommaren var det svårt att få tag på Falcon Bayerskt då efterfrågan var hög. Men i dagsläget finns den tillgänglig hos oss.
  Du kan be din stora Coop eller Hemköp butik att beställa hem backar åt er, då centrallagren har de i sitt sortiment.

  God jul,

 • Det är precis det jag gjort utan resultat. Det känns, som om de inte vill eller får ta in Bayerskt på rödback. Misstänker att det handlar, om pengar, som så mycket annat idag. De tjänar väl mer på Spendrup och andra bryggare.
 • Hej!
  Ni på bryggerierna och returglas borde om inte annat trycka på MILJÖvinsten i returglas.
  Sen kan ni sluta sälja 0,0% öl i  en gångs förpackning .Den är oftast ok men det är uppenbart att det är en likvärdig produkt som kostar konsumenten 3 ggr lättölspriset.
  Men det är väl det det handlar om- bättre avans.
  Dyrare för kunden , sämre för miljön och ett slag mot traditionen.
  Inget av detta är bra.
  Med hopp om bättring
  Olle Österlund
  Gröndal
 • Hej!
  Söker också efter Bayerskt lättöl i back, finns det någon butikskedja i Falkenberg eller i Varberg som har det tro.

  Rune.
 • Hej Rune, tack för din fråga. Vi kan endast se vad centrallagren har i sitt sortiment. Sen är det upp till varje butik vad de beställer från sitt centrallager.
  Centrallagern för: Coop, Bergendahls och Axfood har denna i sitt sortiment.
  Be din stora Coop eller Citygross butik att beställa hem den till er.

  Vänliga Hälsningar,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.