Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Årets smak inte hemlig!?

Hej,

Jag och min kära kamrat Gustav har en årlig tradition som sträcker sig tillbaka ända tils den mörka chocklades år, 2013. Varje år sätter vi oss för att njuta av en flaska årsmust. Det vi gör efteråt är att vi gissar på vilken den hemliga smaken är.

Vad har hänt i år? Det står tydligt på framsidan. Texten är lika tydlig som rubriken. "Kryddad med lakrits", vart tog hemligheterna vägen?
Kommer det komma en "ny" Årsmust om några veckor med hemlig kryddning?

Med "vänliga" (läs besvikna) hälsningar,
Simon och Gustav

Kommentarer

 • Hej Simon, tack för ditt inlägg. Vad roligt att höra att ni haft som tradition att gissa smaken.
  Detta året ville vi göra något nytt och därför valde att inte ha det "hemligt". Detta är årets must och det kommer inte komma någon annan.

  Vänliga Hälsningar,


 • Hej Rudina! Du som jobbar på Carlsberg vilket jag misstänker att du gör. Vi är också ett gäng som är också oerhört besvikna på detta (ett arbetslag på 20 personer). Hoppas att till nästa år att det kommer en ny årsmust och där det är ”hemligt”. Var gärna vänlig ta detta med er till ledningen. Det finns nog betydligt fler som gillar att gissa smaken och få sig en överraskning när de ser svaret. Tyvärr blev lite besvikelse i år i den nya julens traditionslek.
 • Hej Henrik, vad tråkigt att höra att ni i år blivit besvikna. Vi kommer att ta detta vidare till vår marknadsavdelning.

  Vänliga Hälsningar,

 • Vi är utom oss! Helt förkrossade! Hur tänkte marknad??? Detta har varit en tradition och massor av must har sålts som annars inte hade det. Vi kommer INTE köpa lakritsmusten, man har ju missat att halva grejen är provningen!

  Så trist!
 • Nooo kommer det inte vara någon hemlig iår, sambon som letat massor efter den 🙁 Vi har gjort det till en tävlig här hemma. Väldigt tråkigt hoppas ni gör det nästa år 😀 Var verkligen en kul grej!

  God jul // Sandra
 • Här är två till som haft detta som tradition! Hoppas på hemlig smak till 2019!!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.