Alkoholfritt

Hej
Är nörd av er alkoholfria öl och har till min glädje upptäckt eran 0,0 % på flaska.
Vad är tankegången vs burk på 0,5 %.
Är det tekniskt eller är det skillnad på smaken ?
Mvh Claus

Kommentarer

 • Hej Claus,

  Vad kul att du gillar våra alkoholfria alternativ! Vår ambition är att Falcon ska hjälpa till att utveckla den alkoholfria kategorin och ge möjligheten till konsumenten till att hitta fler alkoholfria produkter från ett av Sveriges största ölvarumärke. Genom att vi lanserar vår nyhet på en singelflaska så breddar vi vårt alkoholfria sortiment och kompletterar med de två alkoholfria produkterna som vi redan har på burk ”Lager” och ”Smakfull”. Dels för att det finns konsumenter som uppskattar att ha flaska istället för burk, men även att en del kan uppleva ett hinder i att man endast önskar att köpa en burk och vill därmed inte bryta ett 6- pack som vår burk vanligtvis har. Vidare så ger flaskan oss möjligheten för att sälja produkten på restaurangmarknaden som i dagsläget inte arbetar med burk i sin försäljning i samma utsträckning som vi är vana att köpa på dagligvaruhandeln.

  När det kommer till smaken så skiljer nyheten sig inte nämnvärt från de övriga alkoholfria produkterna som vi redan har på marknaden. Falcon ”En God Lager” på 0,0% är en gyllengul alkoholfri lager med maltig smak och avslutande balanserad beska. Från malten får ölet en brödig och karamellig ton och humlen balanserar upp med en frisk örtig doft och smak. Men det är mångt och mycket en subjektiv bedömning och tycke och smak hos den som avnjuter produkten.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Emelie
 • Hej
  Undrar har ni i sortiment alkoholfri öl som producerat med kallmetod s.k. Cold Contact Fermentation metod. (dvs ölen har ingen eller väldigt lite alkohol från början, då behövs det inte att ta bort alkohol från innehållet)?
  Ali
 • Hej Ali!

  Den alkoholfria öl som vi producerar men en jäsning i låg temperatur är Brooklyn special effects.

  Med vänliga hälsningar, 

  Isabella

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.