Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Jag vill att ni tar fram en Alkoholfri IPA?

Jag saknar utbudet av alkoholfria alternativ på restauranger och barer. Systembolaget har skärpt till sig och fått in många nya drycker, både när det gäller öl, vin och cider. Jag går ofta ut och äter, men när det kommer till dryckeslistan så finns det ofta ett vitt vin: Natureo eller Carlsbergs gröna öl att välja på!!! När jag frågar krögarna om varför, så försvarar dem med att deras avtal bygger på inköp endast av tex Carlsberg och då får de inte köpa in från gotlandsbryggeriet som har såååå fantastiskt goda IPOR. Restaurangerna uppskattar nog inte heller att man tar med sig eget i brist på deras utbud!? Carlsbergs alkoholfria cider är god, men har ännu ej lyckats hitta någon öl som passar mig. Eftersom många restauranger här på Södermalm verkar vara trogna carlsbergskunder, så är min fråga och önskan om att ni framställer en smakrik IPA som är alkoholfri.

Kommentarer

 • Hej Ewa,
  våra alkoholfria öl är :
  Erdinger Non alco,Backyard brew Highweeler, Carlsberg non alco, Staropramen Non alco, Eriksberg hovmästarlager, Kronenburg Blanc 1664 non alco, FAlcon Smakfull och Falcon Non alco.
  Sen har vi Somersby Äpple och  Backyard Brew Apple cart.

  Vi tycker att vi har en bra blandning av olika ölsmaker även om inte vi kallar någon IPA. Har du testat Highweeler ? Det är nog det vi har som är närmast den öl som du nämner, även Erdinger kan vara ett alternativ.

  Alla dessa produkter kan restauranger beställa av oss.
  Mvh Matilda

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.