Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Finns vanlig 7up utan sötningsmedel?

Hej,

Vad har hänt med 7up? Har svårt att hitta orginalreceptet. Nu finns Light och light, båda med sötningsmedel. Den ena står light på flaskan men inte den andra. Varför är inte båda flaskorna uppmärkta tydligt att det är sötningsmedel? Om ni ändrar på receptet ska det framgå på flaskan så inte konsumenterna köper fel av misstag. Det har hänt mig och många andra.

Hur har ni tänkt där?

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din fråga,

  På alla flaskor och burkar står det " Now whit less sugar for a great Refreshing Taste " på etiketten. Och på innehållsförteckningen står det innehåller socker och sötningsmedel.

  Precis som du säger så är receptet ändrat på 7-up.
  7UP är ett exempel på PepsiCo nya strategi att prioritera lägre kalorier och lägre sockerhalt utan att påverka smaken som nu lanseras på alla marknader runt om i världen.

  7UP är ett ikoniskt varumärke som funnits i mer än 85 år.Under hela dess historia har PepsiCo strävat efter att förnya sig och samtidigt behålla varumärken - och produkterna – fräscha, och har därför utvecklat ett sätt att leverera den krispiga 7UP-smaken och citron-limefrukten som folk älskar, men med färre kalorier och mindre socker för en bra uppfriskande smak.

  7-up light har inte ändrats och light innehåller enbart sötningsmedel medan 7-up innehåller både socker och sötningsmedel.

  Vi hoppas att du fortsätter gilla vår 7-up.

  Med vänliga hälsningar,
  Emelie

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.